Nyhed

Vinderne fra DM i Massage stiller op igen i 2019

Det er med stor glæde at vi kan oplyse at sidste års store vindere i DM finalen Helle Daugbjerg (Guld), Preben Hye (Sølv) og Rita Murauskiene (Bronze) alle 3 stiller op igen til DM i Massage 9-10 marts 2019.

DM i Massage 2018 var en stor succes på flere måder. Dels var antallet af deltagere igen stigende og kvaliteten endnu højere end de forgangne år i flere kategorier. Det var glædeligt at de “mindre” kategorier som Stolemassage, Wellness Massage og Asiatisk Massage var godt repræsenteret både med hensyn til antal og især med hensyn til kvalitet.

Det var også glædeligt at de tidligere vindere af turneringen Preben Hye og Helle Daugbjerg ikke havde hvilet på laurbærbladene, men havde udviklet sig endnu mere, og igen med så stor kvalitet at de kunne holde de andre dygtige “Massør-håndværkere” bag sig. Derfor endte det med at Helle genvandt den samlet finale foran Preben Hye og Rita Murauskiene.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg DM I Massage på denne Facebook side .

Følg DM arrangør Jeppe Tengbjerg på  Instagram og find mere inspiration

Følg DM arrangør Jeppe Tengbjerg på Twitter og find mere inspiration

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.