InspirationNyhed

Fysiurgisk massage vandt VM i 2018

Tilbage i Maj måned afholdte Det Internationale Massageforbund (IMA) VM i Massage i København i samarbejde med Tengbjerg Massørskole og Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage. Det var en fantastisk begivenhed hvor det var muligt at se gamle, som helt nye massagemetoder fra 37 forskellige  lande.

Det Internationale Massageforbunds formål med denne turnering er at fremme og udvikle de forskellige massageteknikker der bruges over hele verden.

VM i massage er først og fremmest en konkurrence, men det er også en mulighed for alle massører at udvikle sig fagligt, forny viden og “networking”.

Konstandina Makri fra Grækenland viste en verdensklasse Swedish Massage (Fysiurgisk Massage) ved VM. Hun vandt ikke bare sin egen kategori, men også den samlet konkurrence hvor hun var oppe imod andre massageterapeuter indenfor Asiatisk massage, Stolemassage, Free Style massage og Wellness massage.

Under disse linier kan du se optagelser med hende fra VM optaget af Massage World.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration

Følg skolen på Twitter og find mere inspiration

Tilmeld dig og læs mere om Danmarksmesterskaberne i Massage her.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.