Nyhed

DM i Massage får ny sponsor

Det er med stor glæde vi kan byde Forever Living Products velkommen som sponsor for DM i Massage.

Forever living products findes i mere end 160 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Produkterne bygger på Aloe vera fra virksomhedens egne plantager. Ved at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan Forever kontrollere og garantere den højeste kvalitet.

At leve aktivt og at tage hånd om sig selv ligger i tiden, og flere og flere mennesker interesserer sig for naturlige alternativer, som giver dem både kvalitet og resultater. Forever er i dag Skandinaviens største direkte handelsvirksomhed indenfor helse- og hudplejeprodukter baseret på Aloe vera.

Helle Hillers, er Lektor i Ernæring og sundhed & FBO og har samarbejdet med Forever Living, igennem 20 år, som er verdens største producent og distributør af ren koldpresset Aloe Vera. Kritisk og skeptisk skal man altid være, men jeg har igennem de mange år ikke fundet andre produkter, som har den samme optimale kvalitet & effekt.

På standen vil FBO John Serritzlev & Helle Hillers især have fokus på deres Aloe Heat Lotion & Aloe MSM Gel, der begge er relateret til Massage & derudover deres kosttilskud, som bl.a. drikke Aloe Vera, Argi+, Forever Move mv. for at styrke Energi, sundhed og ernæring i dagligdagen. Helle Hillers vil desuden  kort undervise om brugen af produkterne ved DM i Massage.

IMA og Dansk Massageforbund ser frem til Samarbejdet. 

Danske massageterapeuter kan tilmelde sig DM i Massage her