Uncategorized

Kan massage være en konkurrence?

JA. Ved DM i Massage er der fokus på undersøgelsen, teknikker, ergonomi og den samlede præstation i hver kategori – bedømt af specialister og meget erfarne dommere i den specifikke kategori.

Massørens evne til at tilpasse sin behandling til den enkelte klient lægges der stor vægt på. Denne tilpasning og det tilhørende flow af uafbrudte bevægelser og variation af teknikker der udføres af terapeuten vil blive vurderet grundigt. Derudover vil dommerne vurdere:

Ergonomi: Hvordan terapeuterne bruge deres egen kropsvægt ergonomisk og deres eventuelle redskaber (sten, stole m.m.)

Teknikker: Forskellige teknikker, der anvendes i hver kategori. Innovative og effektive teknikker til både terapeut og klient.

Dommerne vil hver vurdere deltagerne inden for deres ekspertise i tæt samarbejde med andre dommere. Der udvælges “klienterne til finalen” som er eksperter i de udvalgte massagemetoder. Disse eksperter er også dommere, og vil give point efter bedømmelse.

 

Dommerne:

Indledende runder

Repræsentanter for Dansk Massageforbund og diverse brancheforeninger og skoler, samt specialister i de forskellige massagemetoder er dommere i de indledende runder og bestemmer hvem der går videre til finalen. Dommerne har mulighed for at udstede 1-3 wildcards til finalen, hvis de vurdere at flere skal deltage.

 

Finalen:

Alle er dommere i finalen, dog ikke deltagerne.

Tilskuerne som er uddannet massører har 1 stemme (1 point).

Massagemodtagerne i finalen (RAB-Massører og eksperter i de nødvendige kategorier) skal vurdere om behandleren skal have op til 6 point.

Dansk Massageforbunds turneringsudvalg og repræsentanter for The International Massage Association, Massage World Magazine, brancheforeningerne BFM, SAB, DMT, FRFM m.fl. har hver 3 point.

Finalen vare 1 time.

Vinderen er den der modtager flest point, og kan kalde sig Danmarks Mester i Massage 2017.

 

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration

Følg skolen på Twitter og find mere inspiration

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.