Nyhed

Europamesterskaberne i Massage

Til Marts (9-10. marts 2019) afholdes der DM i Massage i Næstved. Her er Tengbjerg Massørskole tovholder i samarbejde med blandt andet Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage og andre skoler som Massørskolen-Fyn og AM-Massageskole i København og sponsorer som Medicgroup.

Tengbjerg Massørskolens ejer Jeppe Tengbjerg, er desuden udvalgt til at være Dommer/jurymedlem ved Europamesterskaberne i Massage 3 uger senere på foråret  (30. marts-1. april). EM-Turneringen afholdes i det smukke Modena nær den italienske storby Bologna og man kan tilmelde sig eller læse mere her på EMA’s hjemmeside.

Nationale og internationale massageturneringer er stærkt voksende da det giver massageterapeuterne inspiration, faglig viden og en unik mulighed for at netværke på kryds af landsdele og landegrænser.

Den 22-23. juni 2019 kan danske massører deltage eller opleve Verdensmesterskaberne i Massage i København som afholdes af Det internationale massageforbund.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg Jeppe Tengbjerg på Instagram og find mere inspiration.

Følg Jeppe Tengbjerg på Twitter og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.