Nyhed

DM i Massage 2018 var en stor succes!

DM i Massage 2018 var en stor succes på flere måder. Dels var antallet af deltagere igen stigende og kvaliteten endnu højere end de forgangne år i flere kategorier. Det var glædeligt at de “mindre” kategorier som Stolemassage, Wellness Massage og Asiatisk Massage var godt repræsenteret både med hensyn til antal og især med hensyn til kvalitet.

Det var også glædeligt at de tidligere vindere af turneringen Preben Hye og Helle Daugbjerg ikke havde hvilet på laurbærbladene, men havde udviklet sig endnu mere, og igen med så stor kvalitet at de kunne holde de andre dygtige “Massør-håndværkere” bag sig. Derfor endte det med at Helle genvandt den samlet finale foran Preben Hye og Rita Murauskiene. Rita vandt udover sin bronze i den store finale også Guld i kategorien Asiatisk Massage og Guld i Wellness Massage. Tillykke til alle tre ønskes i af Dansk Massageforbund og IMA’Teamet.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration

Følg skolen på Twitter og find mere inspiration

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.