Nyhed

Aleks Carendi

Aleks Carendi deltager ved DM i Massage, han står bag Body Relief – Klinik for Kropsbehandling. Han er 43 år gammel og født og opvokset i Aarhus, men bor i dag i Lejre på Sjælland sammen med sin hustru og deres søn.

Allerede i 1999 lærte Aleks at massere på San Francisco School of Massage, men det er først i 2017, at han kan kalde sig kropsbehandler. Helt præcist blev Aleks færdig med hans kropsbehandleruddannelse den 11. november 2017 – og har uddannet mig hos Totum – Skolen for Kropsterapi.

Under en body relief kropsbehandling arbejder han med hele kroppen gennem fokus på led, muskler og åndedræt.

Aleks bruger forskellige “pulserende/skubbende” massageteknikker, akupressur, ledfrigørelse og zonetryk for at skabe en god energi/flow i kroppen. Åndedrættet fokuserer Aleks også på i behandlingen, fordi den er så tæt forbundet med spændinger og smerter i kroppen.

Han arbejder ikke kun med de områder, som gør ondt (symptombehandling), men med hele kroppen, hvor hans fokus er at finde årsagerne til smerter og ubehag.

Til DM i massage ønsker Aleks at vise den behandlingsform, som han har lært hos Totum – Skolen for Kropsterapi, krydret med hans egen personlige livserfaring og indføling.

Dansk Massageforbund ser frem til at se Aleks færdigheder.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration

Følg skolen på Twitter og find mere inspiration

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.