Deep Tissue massagekursus + DM i Massage

Tengbjerg Massørskole tilbyder i samarbejde med Verdensmesteren i Massage 2018 Konstantina Makri fra Grækenland et kursus i Deep Tissue Massageteknikker i forbindelse med DM i Massage. Deltag og lær af den bedste….

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8, 4700 Næstved.

Datoer: 2-3. marts 2024, kl. 09.00-16.00 begge dage.

Pris: 2000 kr. Der gives 16 RAB point af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage

Deep Tissue er en form for fysiurgisk massage, som fokuserer på infiltreret muskulatur i de dybere muskellag.

Behandleren bruger dybe tryk og han eller hun arbejder på grænsen af smertetærsklen så åndedrættet spiller en væsentlig rolle.

Nogle af massagegrebene er de samme som dem, der anvendes i klassisk massage terapi, men bevægelsen er langsommere og trykket er dybere og koncentreres på områder med spændinger og smerte for at nå sub-lag af muskler og fascia (bindevæv omkringliggende muskler).

Deep Tissue massageteknikker er målrettet mod især kronisk muskelspændinger eller tilskadekomst, hvor der kan være sammenvoksninger (bånd af smertefulde, stivt væv) i muskler, sener og ledbånd. Sammenvoksninger kan forstyrre cirkulation og forårsage smerte, begrænset bevægelighed, og inflammation.

Deep tissue massage virker ved fysisk at nedbryde disse sammenvoksninger at lindre smerter og genoprette normal bevægelse. For at gøre dette, benytter massør massage olie og ofte bruger direkte dybe pres. Muskler skal være afslappet, for terapeuten at nå dybere muskulatur.

Deep Tissue Massagekurset er en del af DM i Massage. Kursisterne skal derfor vise deres egen massage i starten af kurset og skal slutte kurset af med at vise hvad de har lært.

Tilmeld dig online nederst på denne side.

Overnatninger: Kommer kursisterne langvejs fra kan skolen anbefale indkvartering her: http://www.bbnaestved.dk/